1. Hota
- din otel dotata cu filtru anticondens si filtru carbon care pot fi curatate cu usurinta
- capacitatea de extractie de aer: 370 m3/h
- putere: 180 W
- tensiune de alimentare: 230 V
- frecventa: 50/60 Hz
2. G|Pro 6M
- 2 tavi in care se aduna picaturile formate din condens
- motor tangential de racire
- camin de evacuare a vaporilor motorizat
- 6 tavi (2 tavi incluse) 600 x 400 mm
- inchidere ermetica cu garnitura a usii
- distanta dintre tavi 80 mm
- putere: 9600 W
- timer mecanic: 0 - 60 min
- doua motoare cu functie reverse
- ampatament picioare: 800 x 545 mm
- tensiune de alimentare: 400 V ~ 3N
- temperatura: 0-280 °C
- vaporizare prin injectie directa
- greutate: 92 kg
- frecventa: 50/60 Hz
3. Cuptor Pizza
- cuptor electric profesinal cu o camera de coacere proiectata si optimizata pentru pizza cu dimensiune de 30 cm.
- control cu termostate mecanice independente pentru partea de sus si partea de jos, izolat, suprafata de gatit in piatra refractara, lumina de control interna cu halogen.
- temperatura 50-500 °C
- tensiune alimentare: 200/230/400 V
- greutate: 93 kg
- frecventa: 50/60 Hz
- putere: 4200 W
- capacitate pizza: 4 pizza - diametrul 30 cm
4. Dospitor
- 5 tavi 600 x 400 mm
- putere 1200 W
- distanta dintre tavi: 80 mm
- tensiune alimentare: 200/230/400 V
- greutate: 33 kg
- Frecventa: 50/60 Hz