Cum funcționează măsurarea saturației de oxigen în sânge pe device-urile Huawei

Cum funcționează măsurarea saturației de oxigen în sânge pe device-urile Huawei Cum funcționează măsurarea saturației de oxigen în sânge pe device-urile Huawei

Huawei Consumer Business Group România dezvăluie date importante despre funcția de monitorizare a saturației oxigenului din sânge (SpO2), disponibilă pe cele mai recente modele din categoria wearables: HUAWEI WATCH GT 2e, HUAWEI WATCH GT 2 Pro și HUAWEI WATCH FIT.


Această tehnologie vine în sprijinul utilizatorilor, pentru a-i ajuta să își monitorizeze și gestioneze atent starea de sănătate, oriunde s-ar afla.


Cunoscută și sub numele de saturație de oxigen, SpO2 reprezintă o estimare a nivelului de oxigen din fluxul sanguin al unei persoane. Inima pompează, în mod normal, aproximativ 5.000 ml de sânge pe minut către țesuturi la un adult, furnizând țesuturilor aproximativ 1.000 ml de oxigen pe minut. Organismul nu poate funcționa corect dacă nivelul de oxigen din sânge este prea scăzut, iar această afecțiune se numește hipoxemie și poate provoca probleme grave de sănătate. Nivelul standard de SpO2 se situează între 90% și 100% în condiții normale.


Mai multe pe Start-up