Cum să vinzi hainele pe care nu le mai porți și să primești banii imediat

Cum să vinzi hainele pe care nu le mai porți și să primești banii imediat Cum să vinzi hainele pe care nu le mai porți și să primești banii imediat

Din această lună, remixshop.com lansează noile îmbunătățiri aduse serviciului „Vindeți la Remix”, prin care iubitorii de fashion sustenabil își pot vinde hainele pe care nu le poartă și primesc imediat plata pe acestea.


Serviciul „Vindeți la Remix” este o modalitate de a vă reîmprospăta garderoba și de a face loc în ea, renunțând la articole vestimentare și accesorii pe care nu le purtați, pentru că nu vă mai plac sau nu vă reprezintă, dar sunt bine păstrate, noi cu sau fără etichetă. Prin serviciul „Vindeți la Remix” îmbunătățit veți primi o ofertă exactă și plata imediat după ce articolele sunt primite și aprobate pentru vânzare de către echipa Remix.


Pașii pe care trebuie să îi urmați sunt foarte de simpli:


- Pregătiți articolele de care doriți să vă despărțiți. Dacă sunt bune de făcut cadou, atunci sunt potrivite și pentru vânzare.


- Selectați categoria și marca articolului vestimentar sau accesoriului. Cu cât produsele sunt mai trendy și spectaculoase, cu atât suma primită va fi mai mare. Într-adevăr, dacă trimteți articole ale brandurilor de lux (în special cele cu etichete încă atașate) puteți obține mai mulți bani.


Mai multe pe Start-up