Fundația Orange a investit peste 1,3 milioane euro în 2020 pentru a susține comunitatea în contextul pandemiei COVID-19.

Fundația Orange a investit peste 1,3 milioane euro în 2020 pentru a susține comunitatea în contextul pandemiei COVID-19. Fundația Orange a investit peste 1,3 milioane euro în 2020 pentru a susține comunitatea în contextul pandemiei COVID-19.

Fundația Orange s-a implicat în lupta împotriva pandemiei cauzate de noul coronavirus şi a investit în acest an peste 550.000 euro în educaţie digitală, 400.000 euro în proiecte de sănătate și peste 380.000 euro pentru proiecte de incluziune socială şi susţinere a comunităţii.


În total, peste 60.000 de oameni au beneficiat de sprijin prin intermediul celor 22 de proiecte derulate în acest an. În acest fel, Fundația Orange și-a menținut și adaptat misiunea de a promova utilizarea celor mai noi tehnologii digitale în susținerea educației și a incluziunii sociale și a susţinut ONG-urile din România, ca ele să poată rămâne active și implicate la rândul lor în această perioadă dificilă.


”Anul 2020 ne-a așezat pe toți într-o aceeași provocare planetară, care a necesitat solidaritate, iar solidaritatea este cu atât mai profundă cu cât există exemple puternice. Fundația Orange este, prin tot ceea ce a făcut și face, liantul unei solidarități autentice, iar eforturile noastre s-au împlinit în toate proiectele pe care nu ne-am oprit a le pune în acțiune. Îmi doresc să putem continua să contribuim la zidirea unei societăți civile gata oricând să vină în ajutorul tuturor celor aflați în nevoie”, a declarat Dana Deac, Președintele Fundaţiei Orange.


Mai multe pe Start-up