Huawei: IMM-urile, coloana vertebrală a economiei europene, au nevoie de digitalizare

Huawei: IMM-urile, coloana vertebrală a economiei europene, au nevoie de digitalizare Huawei: IMM-urile, coloana vertebrală a economiei europene, au nevoie de digitalizare

În cadrul Huawei Innovation Day, eveniment desfășurat săptămâna trecută în Munchen și transmis online, reprezentanți ai Parlamentului European, dar și al companiilor internaționale, au vorbit despre digitalizare și de tehnologie de viitor. 


David Li, președinte al Huawei West Europe, a declarat că IMM-urile sunt coloana vertebrală a economiei europene și din acest motiv au nevoie de sprijin pe partea de digitalizare. ”IMM-urile sunt coloana economiei europene. Stau în centrul strategiei UE privind industria. Dar există încă lacune mari ale IMM-urilor când e să le comparăm cu marile companii. Există lacune în materie de strategie digitală, talent, tehnologie și capacități. În timpul pandemiei, nevoia de digitalizare a devenit mai arzătoare ca oricând. Vrem să ne folosim de IT&C pentru a ajuta IMM-urile europene să își păstreze competitivitatea”, a declarat David Li.


Pe parcursul evenimentului s-a discutat despre nevoia unei platforme dedicată business-urilor mici și mijlocii din Europa, platformă care să le permită să facă schimb de cunoștințe, de experiență, și să-și ofere sprijin reciproc.


Mai multe pe Start-up