Principala activitate este "Fabricarea de produse de panificatie si patiserie (croissante, strudele, muffins etc)".
Societatea produce croissante cu crema de cacao si crema vanilie, strudele si cozonacel in sortimentatie variata de gramaje si umpluturi, cu o durata de valabilitate de sase luni. S.C.DERPAN S.R.L. dispune la aceasta data de o moderna linie tehnologica pentru fabricarea de croissante si strudele precum si de toate utilitatile necesare fabricarii la intreaga capacitate de productie.
In urma achizitiei unei noi linii productie, SC DERPAN SRL are o capacitate de productie de 5.000.000 unitati de croissant /luna.
Activitatea operationala -pana la etapa de produs finit - se desfasoara pe o suprafata de 10000 metri patrati, din care 4000 metri patrati suprafata construita, amenajata in mod corespunzator normelor de igiena tehnico-sanitare si in conformitate cu cerintele sistemului de management al sigurantei alimentelor. Principala activitate este "Fabricarea de produse de panificatie si patiserie (croissante, strudele, muffins etc)".
Societatea produce croissante cu crema de cacao si crema vanilie, strudele si cozonacel in sortimentatie variata de gramaje si umpluturi, cu o durata de valabilitate de sase luni. S.C.DERPAN S.R.L. dispune la aceasta data de o moderna linie tehnologica pentru fabricarea de croissante si strudele precum si de toate utilitatile necesare fabricarii la intreaga capacitate de productie.
In urma achizitiei unei noi linii productie, SC DERPAN SRL are o capacitate de productie de 5.000.000 unitati de croissant /luna.
Activitatea operationala -pana la etapa de produs finit - se desfasoara pe o suprafata de 10000 metri patrati, din care 4000 metri patrati suprafata construita, amenajata in mod corespunzator normelor de igiena tehnico-sanitare si in conformitate cu cerintele sistemului de management al sigurantei alimentelor.