Exista foarte multe motive pentru care oamenii cauta masini de tocat carne profesionale. Fie este vorba de o familie mai numeroasa, in care se consuma in mod constant preparate pe baza de carne tocata, fie este vorba de o mica afacere de familie, precum un fast-food sau o pensiune in care se servesc numai produse proaspete, necesitatea achizitionarii unei asemenea masini de tocat carne este foarte mare.
De asemenea, in magazinele unde sunt comercializate produse alimentare si carne proaspata, va fi nevoie de o astfel de investitie. Magazinul online ContiGrup asigura clientilor posobilitatea de a investi in masini de tocat profesionale si in alte echipamente de specialitate.
Principalele criterii pe baza carora se agele masina de tocat carne pentru afacerile HoReCa
Romanii sunt un popor renumit pentru consumul de carne la nivel european. Preparatele traditionale si imprumutate din bucataria internationala pe baza de carne tocata sunt foarte apreciate nu numai de consumatorii casnici, cat si de clientii marilor restaurante. Cea mai buna dovada in acest sens este faptul ca din meniul de nunta si botez nu lipsesc sarmalele. De asemenea, ciorba de perisoare, piftelele, musacaua si alte feluri de mancare sunt la fel de apreciate. carnea folosita la prepararea acestor feluri de mancare trebuie sa fie proaspata si sanatoasa.
In general, carnea tocata congelata nu numai ca este veche si isi pierde din proprietati, asa cum sustin specialistii ci poate fi amestecata cu diferite alte ingrediente dubioase, E-uri si conservanti, precum si cu soia pentru a cantari mai mult. Fie ca este de pui, vita, porc, oaia, curcan sau amestec, carnea tocata trebuie sa fie proaspata, iar bucatarii pun mare accent pe acest lucru. Din bucatariile profesionale ale restaurantelor, ale pensiunilor si fast-food-urilor nu lipsesc masinile de tocat carne profesionale.
Versatilitatea masinii de tocat carne profesionala este unul din cele mai importante criterii de alegere. Asadar, masina trebuie sa aiba si accesorii care permit si storsul rosiilor, tocatul nucilor, a alunelor si biscuitilor, precum si accesorii ce permit realizarea de carnati, caltabosi sau chiftele. De asemenea, este foarte importanta si siguranta in utilizare, de aceea functia de inversare, care ajuta utilizatorii sa deblocheze masina de tocat carne atunci cand prinde un zgarci si cutitul nu mai face fata provocarii este foarte importanta. Fixarea masinii pe blatul de lucru trebuie sa fie foarte sigura, asigurand utilizatorii ca nicio alta componenta a masinii de tocat carne profesionala nu se dezmembreaza si nu cade.
Rezistenta in timp a masinii de tocat carne profesionala este data de materialele din care este fabricata carcasa si de rezistenta componentelor si a accesoriilor. Cel mai sigur si mai des utilizat material in acest sens este otelul inoxidabil care nu se strica, nu se indoaie, nu rugineste. Masina de tocat carne poate fi comandata din mediul online, din magazinul specializat Conti Grup.