Cel mai mare târg de carieră din Banat, Angajatori de TOP Timișoara, va avea loc exclusiv online

angajatori de top timisoara targ de cariera timisoara

Toamna aceasta revine cu vești bune pentru toate persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă. Cel mai mare târg de joburi din Banat-Angajatori de TOP Timișoara, revine în format exclusiv online și reunește companii de renume care pun la dispoziție candidaților cele mai noi joburi în domenii precum: IT&C, Automotive, Inginerie și Producție, Finanțe și Bănci, etc. Evenimentul se va desfășură pe portalul Hipo.ro, în perioada 14 octombrie-14 noiembrie și oferă șansa tuturor candidaților, indiferent de nivelul de experiență, să își găsească oportunitatea de carieră potrivită.

Înscrierea și participarea la Angajatori de TOP Timișoara ONLINE este gratuită, prin crearea unui cont pe hipo.ro, iar după logare candidații pot accesa standurile virtuale ale companiilor partenere, unde pot aplica la jobul dorit, pot interacționa cu reprezentanții companiilor, pot accesa quiz-urile pregătite pentru această ediție și pot participa la conferințele și workshopurile online.

„Având în vedere situația incertă prin care trecem cu toții încă din primăvară, suntem încântați să oferim în continuare sprijin pentru companiile din Timișoara care au nevoie să acopere pozițiile disponibile din această toamnă. În același timp, ne bucurăm să sprijinim candidații în găsirea unui job, prin simpla accesare a platformei Angajatori de TOP Timișoara Online. Indiferent de ora sau locul în care se află candidații, îi invităm să interactioneze cu platforma evenimentului, începând din această săptămână, unde, pe lângă aplicarea la joburile deschise, au posibilitatea de a lua legătura cu partenerii noștri printr-o serie variată de inițiative: de la conferințe și workshopuri de dezvoltare, până la zile dedicate de chat, resurse care pot fi accesate exclusiv în cadrul evenimentului, quiz-uri, videouri despre echipele companiilor și proiectele pe care le desfăsoară, și nu numai”. Maria Oprea, Project Manager Angajatori de TOP Timișoara ONLINE

„Candidații care caută un job pot să aibă în vedere faptul că HELLA România, ca hub European al unei companii germane cu peste 100 de ani vechime, este o companie care oferă siguranță și stabilitate. Munca și creativitatea sunt apreciate și recompensate, atât prin beneficiile financiare, cât și prin oportunități de dezvoltare a carierei național și global. Angajații HELLA beneficiază de un program flexibil, cu muncă de acasă, interval orar ajustabil, și programe suport interactive pentru a păstra comunicarea cu echipa și compania.” Iozefina Nicoleta Tudor, Branding and Communication Manager – Hella Romania

Puncte de interes pentru participanți

·        Locuri de muncă în Timișoara disponibile pe platforma evenimentului pentru toți candidații, indiferent de experiența profesională;

·        Secțiunea TOP Jobs Timișoara dedicată candidaților cu studii superioare, care conține o selecție a unora dintre cele mai interesante joburi și programe de internship;

·        Zona de interacțiune online unde candidații pot afla informații despre cultura, oportunitățile de carieră sau programele speciale ale companiilor prin intermediul chat-ului live în cele 3 zile dedicate: 22, 27 și 29 octombrie;

·         Conferințe și workshopuri online susținute de companii precum Huf Romania, HELLA Romania și Draxlmaier Group pe teme precum viitorul mobilității în automotive sau securitate cibernetică, dar și webinarii dedicate pasionaților de tehnologie, cu teme din zone de interes susținute de reprezentanții companiilor: Bosch Service Solutions, Cognizant Softvision, virtual7, Continental, Victor Rențea, unul dintre cei doi campioni Java din România, dar și speakerul internațional-Jason Yee, Director Advocacy în cadrul Gremlin.

Companiile fac mai multe angajări față de prima parte a anului și își desfășoară procesul de on-boarding în mediul online

Conform unui studiu realizat de organizatori, peste 80% dintre companiile participante la Angajatori de TOP Timișoara ONLINE au declarat că au disponibile mai multe locuri de muncă față de prima jumătate a anului, respectiv între 5 și 10% mai multe oportunități disponibile pe platforma târgului de carieră. Totodată, peste 90% dintre companiile respondente își desfășoară procesul de recrutare în mediul virtual și oferă candidaților posibilitatea de a susține interviurile de angajare online.

“Anul acesta echipa HR din cadrul companiei virtual7 a lucrat intensiv la procesul de onboarding și a realizat un proiect foarte apreciat care asigură o integrare cât mai bună a colegilor noi în compania virtual7, acoperind toate perspectivele: tehnologică, culturală, umană. Procesul nostru de onboarding se bazează pe următoarele concepte:

1.QuickStart Guide – în primul rând, fiecărui angajat nou îi este pus la dispoziție si prezentat un Quick Start Guide personalizat care curpinde toate informațiile importante pentru început: aplicațiile interne cu care lucrăm, principalele persoane de contact din companie, reguli interne, evenimente, precum și programarea primelor meetinguri;

2.First Meetings: în procesul de onboarding se vor organiza câteva meetinguri cu persoane cheie din companie, precum: meeting de bun venit și de prezentare a colegilor și echipei virtual7 susținut de Human Resources Business Partner, meeting cu focus pe cultura și valorile companiei susținut de cei 2 CEO din Germania, meeting de introducere în echipa și în modul de lucru al echipei susținut de Team Developer, meeting cu un reprezentant de la Marketing, Sales, Office Management, meeting pentru onboarding feedback dupa 3 luni de la angajare, susținut din nou de Human Resources Business Partner;

3.Mentoring: din momentul angajării, colegii noi primesc un mentor care să îi ajute să se integreze în echipă, le oferă suport în familiarizarea cu tehnologiile și proiectele la care lucrăm.” Diana Giurgiu, Consultant Resurse Umane - virtual7

Printre companiile care vor recruta în această toamnă la Angajatori de TOP Timișoara ONLINE se numără: Continental, HELLA Romania, Huf Romania, Raiffeisen Bank, LIDL Romania, virtual7, DRAXLMAIER Group, Smithfield Romania, Nokia.

Companiile interesate să participe la eveniment, pot contacta organizatorii printr-un e-mail la adresa: [email protected] , până pe data de 23 octombrie.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în resurse umane, specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 15 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum :

•             www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;

•             Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, care are loc online în Timișoara și la nivel Național pe www.hipo.ro;

•             DevTalks, eveniment care reunește peste 5000 profesioniști IT pasionați de Web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Emerging Tech, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing și SAP

•             Top Talents România Connected, program care identifică și premiază cei mai valoroși 500 tineri români;

•             Studiul Cei mai doriți angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piață, care măsoară gradul de atractivitate al brandurilor de angajatori, precum și așteptările pe care candidații le au de la aceștia.