Clinica stomatologica German System Dent este acum Smile Care

Echipa Smile Care Echipa Smile Care

Începând cu 18 Octombrie 2020 clinica stomatologică German System Dent din București, Bulevardul Lacul Tei 29 a primit o nouă identitate, ca urmare a procesului de rebranding. Astfel, serviciile clinicii sunt oferite sub un nou nume – Smile Care.


Clinica a fost înființată în anul 2007 de renumitul medic stomatolog Cornel Predescu care, în toți anii petrecuți la clinică, l-a pregătit intens pe unul dintre nepoții săi – Daniel Ghinea, cel care coordonează astăzi întreaga activitate a clinicii. 


Daniel Ghinea este absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Doctor Victor Babeș Timișoara, și a participat la numeroase cursuri de specializare și congrese din diverse arii ale stomatologiei, atât în țară, cât și în străinătate.  


“Mi-am propus să duc mai departe povestea începută în anul 2007 cu aceeași pasiune, bucurie și profesionalism, dar sub un alt nume. De ce? Pentru că odată cu evoluția continuă a clinicii, am simțit că este nevoie de un alt nume, unul modern, ușor de reținut și care să ne reprezinte în totalitate astăzi, la 13 ani de la înființarea clinicii.” (Daniel Ghinea)


Echipa medicală a clinicii Smile Care este formată din 9 membri, dintre care 5 medici cu diverse specializări și 4 asistenți medicali.


Smile Care oferă servicii complete de stomatologie, precum implantologie, terapie dentară, chirurgie, estetică dentară, ortodonție etc. Cele mai noi dintre servicii, care au fost introduse odată cu noua identitate, sunt:

·        Smile Care Kids – divizia pedodonție;

·        Smile Care Orto – divizia ortodonție;

·        Smile Care Credit Program – soluția de plată în rate a serviciilor stomatologice;

·        My Smile Dental Plan – plan personalizat de tratamente stomatologice, unice pe piața din România


Lista completă a serviciilor este disponibilă pe noul site al clinicii: www.smilecare.ro

 

Contact media:

Elena Constantin

E-mail: [email protected]

Tel: +40 741 762 302

www.smilecare.ro


Informații de contact

Nume Companie

Smile Care

Persoana de contact

Elena Constantin

Telefon

0741762302

E-mail