Cum sa detoxifiem organismul cu ajutorul unui drenaj limfatic

drenaj limfatic drenaj limfatic
Ce este mai exact acest drenaj limfatic?

Masajul de drenaj limfatic foloseste exercitii de intindere lenta, rapida, ritmica pentru a activa sistemul limfatic (vasele de sange si ganglionii limfatici) si pentru a stimula deschiderea vaselor limfatice, a lichidului intestinal si a fluidului limfatic care curge prin ele. Acest lucru poate elimina excesul de lichid tisular din zona umflata si poate creste eficienta metabolismului in tesut, accelerand astfel procesul de vindecare.

Acest tip de masaj este cel mai frecvent recomandat dupa operatie precum cea de liposuctie.

Cum actioneaza acest tip de drenaj in organismul tau

In majoritatea cazurilor, cand l-am intrebat pe terapeut despre procedura, acesta ne-a spus ca procedura poate fi efectuata de doua ori pe an, deci exista 2 tratamente. Cursul tratamentului de drenaj limfatic este de 6 pana la 10 cure, ceea ce inseamna ca 2 cure pe saptamana pot restabili sanatatea corpului.

Poate doriti sa aflati despre utilizarea acestei terapii de drenaj limfatic cu Fysiogand. Prin urmare, recomandam aceasta procedura de drenaj limfatic barbatilor si femeilor care au retentie de apa sau urmeaza un tratament de detoxifiere si doresc sa accelereze rezultatele.

Prin deplasarea, blocarea sau deblocarea presiunii ridicate, aceasta scurgere poate fi aplicata pe partea dorita a corpului. Acest drenaj limfatic asupra unor zone specifice, cum ar fi ganglionii limfatici. De asemenea, stimuleaza sistemul limfatic si promoveaza transportul limfatic.

Se combina excelent cu reflexoterapia!

Daca nu o cunoasteti inca, aceasta procedura de drenaj este o metoda buna care poate fi perfect combinata cu sedintele de reflexoterapie oferite de centrul de remodelare corporala.

Clinica Fysiogand din Bucuresti este un renumit centru de proceduri de remodelare si infrumusetare. Aici, expertii in remodelare va vor ajuta sa obtineti forma corpului la care visati. Prin urmare, puteti alege mai multe tipuri de tratamente.

Fysiogand ofera servicii de drenaj , incepand de la 550 de lei si cu o durata de 10 sedinte. Puteti alege sa aveti 5 drenaj limfatic si 5 masaje anticelulitice si sa va relaxati la acelasi pret.

FYSIOGAND

FYSIOGAND