De ce tigara electronica este cea mai eficienta impotriva fumatului

În fiecare an, luna sau inceput de saptamana, iti propui sa renunti la fumat! Poate ca pana acum ai incercat atatea metode – plasturi si gume cu nicotina, inhalatoare, acupunctura sau hipnoza, insa niciuna dintre ele nu a dat roade. Dar ai incercat o tigara electronica?
Pe piata exista atat de multe zvonuri si mituri despre tigara electronica, insa este important sa te informezi asupra efectelor sale benefice: este  o varianta foarte eficienta de renuntare la fumat, chiar de la primele vapari. Nu contine substantele nocive cauzatoare de cancer, precum acroleina, gudronul si monoxidul de carbon, iar legea antifumat iti permite sa folosesti tigara electronica si in spatiile inchise, exceptie facand locurile de joaca pentru copii si mijloacele de transport in comun.

Cele mai noi studii noi demonstreaza ca tigara electronica este eficienta

O echipa de cercetatori de la University College Londra a realizat un “Studiu kit fumatori”, in care a descoperit ca o cantitate dozata de nicotina, chiar ajuta la renuntarea la fumat.
West R, Brown J, Beard E, profesorii care au realizat experimentul au mai stabilit si ca toti cei 20 de voluntari participanti au avut, pe parcursul a 4 ani, schimbari majore in comportamentul de fumatori, dupa cum urmeaza:
  • 4,6% in 2011 (prag minim)
  • 6,2% in 2012
  • 6,1% in 2013
  • 8,7% in primul semestru din 2014.
Daca o tigara din tutun are peste 400 de substante nocive, tigara electronica este realizata din materiale de calitate premium, sub atenta supraveghere si urmand cele mai inalte standarde de siguranta, ca tu sa ai cea mai buna experienta a vapatului. Iar e-lichidele sunt tot mai sigure, fiind realizate din doar 3 ingrediente: arome, nicotina, glicerina vegetala si propilen glycol.
Plasturii cu nicotina au o eficienta de doar 7 pana la 9%, iar medicii francezi au demonstrat ca o tigara electronica are una de la 60 la 80%, pentru că nicotina este livrata in cantitati bine proportionate care scad, cu timpul, nevoia de a fuma.
Marea Britanie a devenit prima tara din Europa care a compensat, prin medicii de familie, tigara electronica, chiar de la inceputul acestui an. In acest moment, Organizatia Mondiala a Sanatatii se gandeste tot mai mult sa incadreze tigara electronica ca alternativa cea mai sigura de a renunta la fumat, care sa fie compensata de medicii din intreaga lume.
La Tigara Electronica nr. 1 punem foarte mare accent pe calitatea e-tigarilor, a consumabilelor si accesoriilor. De aceea, avem grija sa iti oferim doar cele mai sigure, moderne, ergonomice si de calitate tigari electronice, ca sa te ajute sa renunti la viciu.
Pentru mai multe informatii iti sta la dispozitie si site-ul nostru sau ne poti contacta telefonic la 0722.508.666.

Tigara Electronica nr. 1

Tigara Electronica nr. 1