Dentist Bucuresti de la Tinka Smile

dentist bucuresti dentist bucuresti

Odată ce e instalată, evoluţia pe care o poate avea o carie dentara poate sa fie oprită numai prin efectuarea de catre un dentist din Bucuresti sau din orice alt oras al tarii al unui tratament propriu-zis, care consta în îndepărtarea acelei substanţe care e  cariata şi obturarea facuta asupra cavităţii care rezulta cu niste materiale speciale ce refac dintii ata din punctul de vedere estetic dar şi din cel funcţional. Pentru a avea un confort sporit in privint pacientului, manoperă se  efectueaza de regula sub o anestezie locală.

Daca este netratată, orice carie o sa duca la a fi afectata pulpa dentara prin inflamaţia produsa nervului dentar, asta venind impreuna cu niste crize dureroase si care sunt tipice. În cazul acesta, in afara restaurarii dintelui, este necesar şi un tratamentul endodontic ce poate fi efectuat de catre orice dentist din Bucuresti insa si de catre cei care isi desfasoara activitatea in alte orase.

Filozofia pe care o au acesti dentisti este aceea de avea  atitudini cât se poate de  conservatoare în procesul de abordare al tratamentului unei carii dentare, in acest fel încercând să păstreze cât se poate de mult din acea substanţa dentară care mai e sănătoasă.

Un primul pas în demersul acesta a fost făcut prin procesul de diagnosticare cat se poate de  precoce a tuturor leziunilor incipiente.

Un alt rol important este jucat de mijloacele specifice de magnificare , acestea fiind lupa şi microscop, cu care  pot sa se detecteze leziunile care sunt abia constituite, ce au niste  de dimensiuni foarte mici, care sunt greu observabile numai cu ochiul liber.

Alt examen care e considerat a fi obligatoriu este cel facut prin  radiografii, ele avand un rol important cu precedere in ceea ce privesc radiografiile bite-wing care surprind cu maxima acurateţe acele carii care sunt  incipiente, interdentare, sunt greu de detectat printr-un simplu  examen clinic.

Înainte se utilizau materiale dentare ce nu ofereau estetică satisfăcătoare  si aici se pot vedea obturaţiile gri-argintii care sunt din amalgam de argint, ce necesitau incluisv crearea  retenţiilor mecanice în dinte, iar asta presupune in primul rand  îndepărtarea suplimentară a ţesutului dentar care e sănătos pentru a  retenţiona obturaţia insa din păcate, in acest caz, sacrificiul facut din punct de vedere biologic era unul important.

Apariţia acestei tehnici adezive ce consta in obturare, este cu adevarat o revoluţie în domeniul acesta al stomatologiei. Aici este vorba de utilizarea unor  materiale compozite, care sunt cunoscute ca  avand denumirea specifica de obturaţii fizionomice care sunt de culoarea dintelui si care pot sa stabileasca o legătură chimică impreuna cu substanţa dură prin folosirea de adezivi speciali. O astfel de proprietate poate permite realizarea de preparaţii de tip dentar minim-invazive care constau în îndepărtarea substanţei dentare care e cariata folosind pentru asta freze miniaturale . Sunt utilizate si mijloacele de magnificare cum ar fi lupa sau microscopul, acestea crescand in mod  considerabil calitatea manoperei.

Pentru ca tehnica acesta de obturare adezivă are in vedere existenţa câmpului de lucru uscat, orice medic o sa apeleze la o diga dentară, la folie izolatoare care e din latex, toate fiind fixate pe dinţi cu niste cleme speciale.