LAPP Romania a lansat de curand proiectul “Whiteboard Sessions”, o serie de video-uri specializate pentru industria de cabluri electrice, cabluri industriale si accesorii pentru cabluri, care vine in sprijinul tuturor clientilor care doresc mai multe informatii sau sfaturi specializate.
Digitalizarea caracterizeaza planurile LAPP Romania pentru 2019, iar Dan Ciortea, Product Manager LAPP Romania, ne-a raspuns la mai multe intrebari referitoare la aceasta provocare.
De ce ati ales sa promovati produsele LAPP sub forma whiteboard sessions in cazul industriei de cabluri electrice?
“LAPP Whiteboard Sessions“ este un proiect pe care l-am indragit din primul moment si care a fost creat pentru a veni in ajutorul celor ce cauta produse si servicii de calitate in acest domeniu. O experienta de un sfert de secol in sfera mentenantei electrice in industria grea (industria metalurgica) m-a invatat sa pretuiesc calitatea. Nenumarate nopti sau zile de concediu petrecute pentru inlaturarea unor avarii produse de non-calitatea materialelor achizitionate pe criteriul preturilor mici m-au facut sa iubesc produsele de inalta calitate.
Cum ati defini conceptul de “whiteboard sessions”?
O incercare de a impartasi, in cel mai scurt timp posibil, expertiza tehnica a unui specialist, coroborata cu experienta unei companii care de peste jumatate de secol participa, cu solutii inteligente, la progresul tehnicii globale.
Cui le sunt recomandate/adresate aceste episoade?
Intrucat o firma este cladita pe abilitatile si motivatiile personale ale angajatilor, chiar daca acestia nu reprezinta branduri in sine, ei reprezinta este cea mai mare valoare adaugata, ne-am propus sa provocam curiozitatea celor care ne urmaresc, si sa le aducem informatia de care au nevoie intr-un format usor de urmarit.
Ce pot sa afle companiile interesate de produsele si solutiile LAPP vizualizand episoadele “LAPP Whiteboard Sessions”?
Deoarece LAPP este unul dintre cei mai mari furnizori de solutii in industria de cabluri electrice si a solutiilor de conectare, prezentam solutii pentru situatiile sensibile cu care se confrunta ori s-au confruntat persoanele implicate in tehnica reala.
Unde pot companiile sa regaseasca aceste episoade?
Episoadele din seria “LAPP Whiteboard Sessions” pot fi vizualizate pe toate canalele noastre de socializare: YouTube, Facebook, Linkedin, iar pentru vizualizarea in premiera, le recomandam acestora sa se inscrie pentru a primi newsletter-ul nostru, folosind sectiunea din website <Ce este nou?> Newsletter.
Ce planuri aveti pentru urmatoarele episoade?
Avem in plan 7 serii video, fiecare dintre acestea atingand un subiect important pentru tehnicienii din domeniu, precum: comunicatii industriale, cabluri de forta si comanda, ansambluri procesate, cabluri pentru Ethernet, etc.
Pot fi aceste episoade utile și companiilor care nu folosesc produsele LAPP Romania?
Problematica abordata nu se refera stric la produsele LAPP. Afirmatiile si informatiile pe care le prezentam ating o problematica generala, legata de zona cablurilor, accesoriilor si a sistemelor de interconectare.
Cum comentati asupra planurilor pe 2019 ale companiei LAPP, din punct de vedere dezvoltare produse si solutii noi?
LAPP inoveaza permanent! Anul 2019 vine cu cateva surprize care vor fi expuse la Expozitia Internationala de la Hanovra (drept care nu pot fi inca divulgate). In secolul digitalizarii LAPP implementeaza deja solutii pentru IoT (Internet of Things) si se orienteaza spre facilitatile oferite de Internet.
Ce alte tematici pregatiti pentru viitor?
Intentionam sa creem o serie dedicata utilizarii conectorilor, presetupelor, tuburilor de protectie si a sistemelor de etichetare.
Despre LAPP
LAPP este lider mondial in productia de cabluri si accesorii pentru cabluri. Astazi, compania pune la dispozitia clientilor peste 40.000 de produse standard, 8 branduri, 40 de companii, 17 fabrici si peste 3.770 de angajati in intreaga lume - portofoliu complet disponibil pentru proiectul dvs.
Despre intervievat
Dan Ciortea este absolvent al Institutului Politehnic Traian Vuia, Facultatea de Electrotehnica, promotia 1983. Poseda o experienta de 25 de ani petrecuti in industria metalurgica, implicat in partea de mentenanta, curenti tari si actionari electrice, curenti slabi, automatizari, etc. Ocupa de 10 ani functia de Product Manager pentru produsele LAPP, in cadrul echipei LAPP Romania.