Dezbatere asupra integrității în spațiul public și privat

Editura CH Beck Editura CH Beck

Miercuri, 22 noiembrie 2017, ora 12.00, Editura C.H. Beck organizează dezbaterea „Integritatea în spațiul public și privat”. Evenimentul face parte din seria de manifestări prilejuite de ediţia cu numărul 24 a Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură și se va desfășura în Pavilionul Central Romexpo, Sala „Bursa de contacte” nivel 3.20 stand 132.

Dezbatere asupra integrității în spațiul  public și privat

Miercuri, 22 noiembrie 2017, ora 12.00, Editura C.H. Beck organizează dezbaterea „Integritatea în spațiul public și privat”.

Evenimentul face parte din seria de manifestări prilejuite de ediţia cu numărul 24 a Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură și se va desfășura în Pavilionul Central Romexpo, Sala „Bursa de contacte” nivel 3.20 stand 132.

Dezbaterea moderată de dna. jud. Rodica Aida Popa are ca punct de plecare studiile despre integritate publicate în lucrarea: „Integritatea în spațiul public și privat. Prevenție și necesitate în asigurarea încrederii în raporturile sociale” ale unor prestigioși practicieni din diferite domenii: Rodica Aida Popa, George-Mihai Popa, Cristian Ducu, Mihai Acsinte, Oana-Raluca Bănățeanu, Ștefan Deaconu, Bogdan Dima, Mihai-Adrian Hotca, Maria Maxim, Ianfred Silberstein.

Integritatea în mediul public şi privat în România constituie o preocupare a societăţii româneşti, în raport cu modul în care este percepută activitatea funcţionarilor publici, dar şi a entităţilor din mediul privat, în asigurarea încrederii în activitatea pe care o desfăşoară fiecare cetăţean.
Integritatea este una din componentele esenţiale ale oricărei persoane care conferă stabilitate în exercitarea atribuţiilor concrete în domeniile în care îţi desfăşoară activitatea. Educaţia conferă încredere societăţii în ansamblu atunci când fiecare dintre noi suntem integrii. Integritatea în mediul public şi privat în sistemul justiţiei asigură încredere justiţiabililor prin competenţă, onestitate şi umanitate în fiecare dintre funcţiile specifice de judecător, procuror, avocat, notar, consilier juridic, executor judecătoresc, contribuind la cultura juridică a societăţii româneşti.

La dezbatere sunt invitați să participe studenţii, auditorii în justiție, practicienii dreptului, specialiştii de compliance din mediul privat, dar şi cetăţenii care sunt interesaţi în a avea un contact specializat şi fundamentat asupra integrităţii, componentă esenţială umană în orice activitate, contribuind la formarea unei culturi civice.

În urma acestui dialog, problematica integrității trebuie să confere o perspectivă clarificatoare asupra abordării integrității în mediul public şi privat în România și să constituie un etalon de evaluare în raport cu modul în care este percepută activitatea funcţionarilor publici, dar şi a entităţilor din mediul privat, în asigurarea încrederii în activitatea pe care o desfăşoară fiecare cetăţean.

Despre Editura C.H. Beck

Editura C.H. Beck are ca obiect exclusiv de activitate editarea cărţilor şi a publicaţiilor cu tematică juridică şi economică. Editura s-a impus pe piaţa literaturii juridice în anul 1998 ca urmare a asocierii dintre grupul românesc al Editurilor ALL şi editura germană C.H. BECK. Începând cu anul 2001, Editura All Beck s-a desprins din Grupul Editurilor ALL, iar din 2006 a preluat numele partenerului său european C.H. Beck, devenind astfel o societate independentă, cu capital majoritar german.

Compania a devenit astfel parte integrantă a trustului european C.H. BECK, unul dintre cele mai vechi şi reprezentative din Europa, grup fondat în anul 1763. În prezent, acest grup include mai multe societăţi din Germania, Elveţia, Cehia, Polonia şi România.

Informații de contact

Nume Companie

Editura C.H. BECK.

Persoana de contact

drd. Andreea Stănciulescu (Alexe)

Telefon

0745526656

E-mail