Gemuri numa’ bune de pus pe paine

gemuri patiserii gemuri patiserii

Gemurile sunt un adevarat deliciu, mancate ca atare, la micul dejun sau folosite in umplutura clatitelor si a prajiturilor. Din nici o camara nu trebuie sa lipseasca vestitele gemuri Duro, interesante si gustoase, bune de pastrat si de mancat la iarna, sau imediat ce le achizitionezi. Facem gemuri, dulceturi, umpluturi patiserie si multe alte bunatati, din anul 1991. Incercam sa ne autodepasim si sa oferim cele mai bune produse de pe piata, sa folosim doar produse proaspat culese de pe plaiurile mioritice ale tarii si o productie sustenabila care ne permite sa pastram echilibrul si armonia cu tot ceea ce ne inconjoara.


Pregatirea bunatatilor noastre cu traditie, dupa retete mestesugite ne aduce echilibrul si armonia, mai ales atunci cand stim ca sunt achizitionate de aproximativ 60% din populatia tarii. Suntem o mare familie, iar valorile dupa care functionam sunt: pasiune, durabilitate, seriozitate, calitate. Facem gemuri patiserii, umpluturi, marmelada si multe altele, folosid retete proprii si fabricam totul in incinte moderne, prevazute cu linii automatizate pentru mentinerea stricta a standardelor si calitatii, atingand o capacitate de pana la 6 tone/ ora.


Incearca si tu gemurile cu traditie de la Duro!