HipTrip România Culinară: bucătăria românească în aer liber!

HipTrip România Culinară HipTrip România Culinară

HipTrip România Culinară este locul unde diversitatea bucătăriei tradiționale românești se întâlnește cu sfera urbană și cu frumusețea cinematografiei. Acest trio de elemente este destinat tuturor celor pasionați de arta din bucătărie, dar și celor care își doresc să evadeze din jungla urbană pentru un weekend în grădina conacului Vivolis.

Ateliere, Live Cooking, speakeri și ecranizări tematice, la conac

Evenimentul HipTrip România Culinară iși dorește să pună în valoare obiceiurile bucătăriei tradiționale românești, prin trei zile pline de ateliere culinare, live cooking, ecranizări tematice, speakeri și demonstrații. Toate acestea se vor petrece în grădina conacului Vivolis, un domeniu liniștit, care te face să uiți cât de aproape ești de orașul zgomotos.

Evenimentul își propune să ducă bucătăria românească din sfera tradițională în cea urbană și își dorește să devină o punte de legătură între puținii păstrători de tradiții gastronomice care prezervă aceleași metode de gătit ca în secolele trecute, făcând uz de ingrediente cultivate local, și generațiile tinere, urbanizate.

Proiecții de film în grădină

Programul HipTrip România Culinară se va desfășura în aer liber, alături de cele mai îndrăgite food-truck-uri, workshop-uri culinare, demonstrații autentice și degustări de vinuri. La sfârșitul fiecărei seri, invitații noștri vor putea viziona un film cu tematică culinară, în grădina conacului. Filmele sunt atent alese și corespunzătoare pentru orice vârstă.

În cadrul HipTrip România Culinară, va avea loc avanpremiera proiectului “Fragmente”, cu Chef Mihai Toader și Simion Bogdan Mihai, urmată de o sesiune de Q&A, în care sunteți invitați să dezbateți această poveste culinară alături de ei.

Trei zile de picnic, film și muzică în aer liber

Programul HipTrip România Culinară este alcătuit cu scopul de a oferi un context divers, de care să se poată bucura toată lumea! Dacă ești pasionat de bucătărie, la HipTrip România Culinară poți învăța lucruri noi, alături de invitații noștri profesioniști. Dacă vrei să afli mai multe despre cultura gastronomică a României, te așteptăm cu demonstrații autentice și speakeri ajunși din cele mai frumoase zone ale țării.

Perioada de desfășurare a evenimentului este 10-12.08.2018 august. Acesta va fi inaugurat pe data de 09.08.2018, cu o petrecere privată de deschidere. La conac se poate ajunge cu ușurință, atât cu mașina, cât și cu mijloacele de transport în comun. Parcarea este liberă  iar biletele pot fi achiziționate pe www.eventbook.ro, sau de la locație, în ziua evenimentului.

*HipTrip România Culinară este un proiect organizat de Fundația OVI și co-finanțat de AFCN.

 

ACCESEAZĂ EVENIMENTUL AICI: https://bit.ly/2uNB1pb

BILETE: https://bit.ly/2mGDTR1

 

Informații de contact

Nume Companie

Vivolis Events

Persoana de contact

Simina Buturugă Specialist Marketing

Telefon

0728154335

E-mail