Specialistii recomanda teava PPR in constructii ample

teava PPR teava PPR

Studii facute pe teava PPR

Multi polimeri au fost dezvoltati de-a lungul anilor pentru a satisface cererea continua de industrie si dezvoltarea campurilor de utilizare a acestor materiale, precum teava PPR. Intr-adevar, polietilena de inalta densitate (HDPE) si polipropilena (PPR) sunt materiale celebre si au utilizari diversificate. Pentru a prezice comportamentul lor mecanic, am condus teste de rupere pe tevi cu sant cu mai multe niveluri si am comparat comportamentul general al presiunii interne a spargerii.

Am observat o scadere drastica a presiunii de rupere in functie de fractia de viata. Materialele HDPE si teava PPR prezinta un comportament ductil cu doua presiuni caracteristice la sfarsitul fazei elastice si a fazei de rupere. HDPE are o faza plastica stabila si prezinta un comportament ductil perfect.

Caracteristicile de baza

teava ppr

Intre timp, teava PPR are o faza scurta de plastic si prezinta asemanari cu o tendinta veche de teava HDPE. S-a aratat ca teava PPR are presiuni caracteristice invers la opusul celor HDPE. Am observat ca cele doua materiale schimba nivelul de incarcare corespunzator pentru a recupera deformarea observata in faza de plastic. Parametrii obtinuti ne-au permis sa stabilim noi concepte de modelare a avariilor prin modificarea modelelor obisnuite neliniare existente in literatura de specialitate, care a fost initial propusa pentru materialele din otel. Modelul static al teoriei unificate, care a fost dezvoltat pe baza parametrilor de presiune de rupere si ne-a permis sa prezicem evolutia deteriorarii presiunii de rupere in functie de fractia de viata, reprezentand nocivitatea crestaturii.

Evolutia daunelor statice reprezinta deteriorarea corespunzatoare fiecarei crestaturi. Apoi, am comparat efectul nivelului de crestere asupra materialelor PPR si HDPE. In cele din urma, am analizat discrepantele notabile intre teava PPR si HDPE si am aratat avantajele unor astfel de modele pentru a face verificarile rapide mai usoare si de incredere, folosind doar testul static de spargere.

Instalarea sistemului de teava PPR poate fi costisitor si dureaza mai mult, deoarece necesita echipament special si forta de munca mai calificata. Sudarea la caldura poate duce, de asemenea, la formarea de margele in interiorul conductei, reducand astfel debitul de apa si scazand sansele de crestere bacteriana. In cele din urma, este necesar sa se asambleze spatiu suplimentar, ceea ce inseamna ca anumite parti ale sistemului trebuie prefabricate.

Cand este expusa la acid hipocloros, teava PPR nu are aceleasi mecanisme de aparare, lasandu-l susceptibil de atac. Aceasta duce la fisurarea stresului de oxidare in interiorul conductelor si la eroziunea peretelui tevii, lasand un material de conducte mai subtire si mai slab.

Informații de contact

Nume Companie

Mesteru Manole

Persoana de contact

Mesteru Manole

Telefon

0741238406

E-mail