Un eveniment reusit implica intotdeauna muzica de calitate si mancare delicioasa, pentru a asigura energia necesara distractiei. Anul acesta, organizatorii Untold au cooptat in echipa doua branduri Flavours, dezvoltate sub bagheta lui Chef Foa, unul dintre cei mai renumiti specialisti in ”cooking” din Romania. Echipa de bucatari desemnata sa participe la eveniment va redefini ‘’street food”-ul in Cluj, acest oras vibrant si deschizator de drumuri, unde a fost lansat initial acest concept.
Brandurile Stradale si Mitzu s-au pregatit deja pentru intalnirea cu marii artisti care vor umple scenele de la Cluj intre 1-4 august. Robbie Williams, David Guetta, James Arthur, Steve Aoki, Busta Rhymes, Bastille si Armin Van Buuren sunt cateva dintre numele mari ce vor fi prezente anul acesta pe scenele Untold. Artistii mari au, de obicei, si cerinte speciale in ceea ce priveste mancarea din timpul evenimentelor. Insa, echipa Flavours le-a pregatit drept surpriza o incursiune in bucataria traditional romaneasca, pentru a descoperi mai multe despre Romania, tara care a fascinat numeroase vedete internationale prin intermediul deliciilor culinare. Astfel, specialistii bucatari au pregatit platouri de branzeturi romanesti, zacusca de casa, sarmale in foi de varza servite cu mamaliguta, bulz ardelenesc, salata de vinete si tochitura de porc.
Pentru desert, au fost preparate doua tipuri de placinta romaneasca homemade, cu mere, respectiv cu branza dulce. Pe langa dulcele romanesc, chef-ii vor mai servi invitatii cu faimoasele ”flavours brownies”, cu mini-eclere de casa, cheesecake homemade, tarte de fructe cu vanilie si cu o prajitura pavlova uriasa, care poarta semnatura echipei Flavours si care va reprezenta cireasa de pe tort din ultima zi. Toate preparatele pregatite contin, pe langa ingrediente naturale si proaspete, si dragostea si pasiunea pentru gatit a lui Antoni Costea, chef-ul coordonator al echipei Flavours si Stradale din Cluj, care conduce o echipa de 15 bucatari iscusiti.Intreaga echipa de bucatari implicati in acest proiect de anvergura a necesitat 3 luni de pregatire in prealabil, pentru o organizare minutioasa a evenimentului din punct de vedere culinar. Ei au servit zilnic pana la 800 de persoane din staff-ul Untold, timp de o luna, in timpul montarii festivalului.
In acest weekend prelungit si presarat cu distractie si muzica buna vor fi deschise 2 bufete cu delicii culinare, la scena principala (Main Stage), respectiv la Galaxy, pentru a servi invitatilor atat meniuri prestabilite, cat si a-la-carte. Spre surprinderea echipei de specialisti in cooking, invitatii speciali nu au avut mari pretentii in ceea ce priveste meniul, ceea ce le-a oferit chef-ilor oportunitatea de a inova si de a-si pune in valoare talentul creativ.
Brandul Stradale s-a remarcat prin reinterpretarea mancarurilor preferate ale romanilor, intr-o maniera unica si delicioasa, folosindu-se grătarul Robata și cuptorul Tandoor, pentru desăvârșirea gustului preparatelor. Brandul Mitzu reprezinta prima cafenea lansata de Chef Foa, care inglobeaza gusturi rafinate de cafea si dulciuri home-made. O noua locatie Stradale si Mitzu se va deschide in Record Park, in a doua parte a anului 2020, spre deliciul consumatorilor de mancaruri alese, dulciuri rafinate si cafea de calitate. Va fi o destinatie emblematica, cu multe surprize pentru fanii brandurilor.