Ce iti vine in minte atunci cand iti e pofta de ceva dulce care miroase a copilarie? Noi ne gandim imediat la gemurile pentru patiserii Duro, pentru ca sunt preparate dupa retete traditionale si din fructe culese de pe plaiurile mioritice. Gemurile pentru patiserii de la Duro sunt ideale de mancat ca atare, dar si ca umpluturi in prajituri, cornulete, clatite si torturi. Daca vrei sa le incerci, le poti gasi in toate supermarketurile mari, la distribuitori agreati din fiecare judet si la utilizatorii industriali, societati care folosesc produsele noastre de patiserie in procesul de fabricatie.
Umpluturile pentru patiserie sunt foarte importante, acel ingredient secret care face diferenta intre cofetarii sau patiserii. Umpluturile de la Duro se afla printre bunatatile ce ne-au consacrat deoarece oferim cele mai autentice gemuri, pastrate de-a lungu timpului. Produsele sunt fabricate dupa retete proprii, in incinte modern prevazute cu linii automatizate, ce ating o capacitate de productie de pana la 6 tone pe ora.
Va recomandam cu caldurea Gemurile D’Agatha Sweet din caise, capsuni, fructe de padure si visine, un desert parfumat si aromat, faurit cu maiestrie din piure de fructe astfel incat sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi.