Cleaning Show 2020

Cleaning Show 2020

Acest eveniment a fost anulat.


Cleaning Show – Let’s make Cleaning matter!


EXPOZITIE AMANATA PENTRU 2021


Cleaning Show (- 2020), cea mai importantă platformă de business şi networking din România pentru industria de curăţenie profesională – vine în 2020 cu un concept fresh care oferă companiilor din domeniu expunerea şi uneltele de marketing de care au nevoie pentru a-şi conduce afacerile la un nou nivel. Evenimentul se va desfăşura la Romexpo, Pavilionul A.

Ne aflăm în plină eră a digitalizării, iar soluţiile inteligente de tip E-Cleaning au un impact major la nivel global în industria de curăţenie profesională. Fie că vorbim despre un echipament inteligent de curăţenie, de o aplicaţie care gestionează dozarea soluţiilor chimice în sectorul spălătoriilor profesionale sau poate de un chatbot care interacţionează cu roboţii de curăţare, noua eră a soluţiilor smart schimbă deja modul în care firmele de pretutindeni îşi abordează operaţiunile. Cleaning Show ţine pasul cu acest trend mondial şi aduce în in prim-plan roboţi, tehnologii şi servicii de ultimă generaţie care eficientizează fluxul de lucru şi cresc productivitatea. În plus, sunt prezentate cele mai noi produse de curăţenie din categoria “ECO”. 

De ce nu trebuie să ratezi Cleaning Show 2020? Pentru că:

·        Ai acces direct la cele mai noi produse şi tehnologii de pe piaţa de curăţenie profesională din România.

·        Participi la demonstratii LIVE, testezi produse şi tehnologii de ultimă generaţie.

·        Întâlneşti potenţiali furnizori şi închei noi parteneriate.

·        Te conectezi cu liderii industriei şi descoperi cele mai noi tendinţe.

·        Beneficiezi de DISCOUNTURI EXCLUSIVE pe toată perioada expoziţiei.

·        Participi la seminarii şi cursuri susţinute de profesioniştii din domeniu.

Mai mult, pentru că se impune recunoaşterea meritelor companiilor din industrie care, prin activităţile desfăşurate, contribuie la dezvoltarea domeniului şi acced la standardele profesionale, organizăm Cleaning Show Awards 2020 - Gala dedicată profesionalismului, originalităţii, performanţei şi curajului de a iniţia o afacere în domeniul curăţeniei.

Aşadar, vino la Cleaning Show 2020, ca să descoperi o expozţie complexă şi interactivă, care celebreaza performanţa şi puterea inovaţiei! Află mai multe detalii de pe site-ul nostru https://www.cleaningshow.ro/.Informații Eveniment

Dată Eveniment
- Eveniment Anulat -


Organizator
Euroexpo Fairs


Locație
Bucuresti


Județ
Bucuresti