Material saditor este produs in conformitate cu prevederile Legii nr 266/2002 La infiintarea plantatiilor plantele vin insotite pe langa factura fiscala si de un CERTIFICAT DE CALITATE SI CONFORMITATE
-Goji( Lycium Barbarum NQ1)Butasi 10cm 3ron,20cm 6ron,30cm 8ron,40cm 13ron,50cm 17ron,70cm 21ron,80-100cm 25ron..
-Goji la ghiveci de 5litri care au fructificat anul trecut 45 ron
-Mosmon 2ani 1,4-1,8m 30ron,
-Lamai trifoliat(rezistent la ger) 1an 10-20cm 15ron.
-Aronia 1an 30cm 13ron,2ani 50cm 18ron,3ani 70-80cm 23ron.
-Frunze uscate de Stevie Rebaudiana 20gr 8 ron
-Nectarin Big Top 3ani 2-2,5m 35ron
-Seminte goji 1gr 40ron.
-Magnolia galissoniere cu inflorire vara 1,5-1,7m 220ron, 2,5-3m 450ron
-Kaki 2ani 1,2-1,3m 40ron
-Smochine 3ani 1,4-1,6m 80ron
-Merisor Cranberry ghiveci 9cm 12ron / ghiveci 15cm 20ron
-Lonicera Kamchatika 2ani 10-15cm 15ron
-Ginkgo Biloba 10-15cm 15ron , 50cm 50ron, 70cm 70ron, 1m 100ron
-Cornus mas- Corn 2ani 1-1,2m 30ron
-Pom de stafida – Amelanchier Lamarckii 70cm 23 ron
-Asiminia Triloba – Banana Nordului altoite 120 - 140cm 40 ron
--Curmal chinezesc(ziziphus jujube) 3ani 1,6-1,8m 120ron
-Castan comestibil 3ani 2-2,5m 70ron
-Lavanda la ghiveci de 9cm 5 ron
-Zmeura remontanta soi Liulin 5ron
Aromatice la ghiveci: menta,cimbrisor,magheran,salvie,lamaita, 10ron/buc.
Livrari prin posta sau curier rapid.Pretul transportului este in functie de greutatea coletului
-Trandafiri de dulceata 10 ron.
-Stevie Rebaudiana ghiveci 9cm 12ron,
Fructe Goji proaspete 1 kg - 50 LEI
Fructe Goji proaspete 0,5 kg - 28 LEI
Fructe Goji proaspete 0,250 kg - 15 LEI
Dulceata de trandafir 300 gr – 10 LEI
Dulceata de goji – 300 gr – 20 LEI
Sirop de goji - 250 ml – 23 LEI
Sirop de goji - 500 ml – 40 LEI
Sirop de trandafir 250 ml – 10 LEI
Sirop de trandafir 500 ml – 18 LEI
Sirop de menta 250 ml – 10 LEI
Sirop de menta 500 ml – 18 LEI
Sirop de goji 500 ml – 40 LEI
Sirop de trandafiri cu miere 250 ml – 18 LEI
Sirop de menta cu miere 250 ml – 18 LEI
Produsele sunt naturale fara aditivi, conservanti sau coloranti . Culoarea si aroma produselor se datoreaza in intregime ingredientelor folosite .
Fructele, petalele si frunzele folosite la prepararea produselor sunt atent selectionate si provin din productii propri .