Care sunt șansele tale de a strânge bani pe Kickstarter? Sfaturi utile pentru campanii reușite

Care sunt șansele tale de a strânge bani pe Kickstarter? Sfaturi utile pentru campanii reușite Care sunt șansele tale de a strânge bani pe Kickstarter? Sfaturi utile pentru campanii reușite

Care sunt proiectele care reușesc să atragă cele mai mari finanțări în campaniile de crowdfunding? Am aflat câteva date care sunt utile pentru a afla care sunt șansele tale de a strânge bani pe Kisckstarter.

În fiecare an, startup-iști plini de speranță își prezintă produsele, fie că vorbim despre ceasuri, drone, jocuri, biciclete, periuțe de dinți inteligente sau cărți, pe platforme de crowdfunding precum Kickstarter în speranța că vor ajunge să trezească interesul potențialilor utilizatori din toată lumea. Chiar dacă sunt pornite cu mult entuziasm și multă speranță, nu toate aceste proiecte ajung să aibă succesul așteptat (și crezut).

În acest context, care sunt șansele tale de a strânge bani pe Kickstarter în funcție de ceea ce faci și de modul în care îți derulezi campania? Am găsit pe thehustle.co o analiză realizată pe baza datelor publicate de platformă în perioada 2009-2019 care încearcă să aducă puțină lumină în acest joc al șanselor.

Kickstarter

Deși nu este singura platformă internațională de crowdfunding, Kickstarter este una dintre cele mai mari și mai populare (alături de Indiegogo). A fost lansată în 2009 cu scopul de a democratiza strângerea de fonduri: în loc să apeleze la un împrimut de la bancă sau să apeleze la banii investitorilor, un fondator de startup putea să-și posteze proiectul pe platformă, să seteze o sumă țintă și să ia bani de la fanii care și-ar fi dorit să vadă pe piață acele produse.

Mai multe pe Start-up