Catite cu dulceata de la Duro

filling termostabl filling termostabil

Ce mic dejun poate fi mai bun ca unul pregatit de mama, cu cea mai buna dulceata de pe piata? Cui nu ii plac clatitele americane cu dulceata, la micul dejun, sau oferite ca desert, dupa masa? Gemurile pentru patiserii de la Duro sunt ideale de mancat ca atare, dar si ca umpluturi in prajituri, cornulete, clatite si torturi. Daca vrei sa le incerci, le poti gasi in toate supermarketurile mari, la distribuitori agreati din fiecare judet si la utilizatorii industriali, societati care folosesc produsele noastre de patiserie in procesul de fabricatie.


Cum poti face cele mai bune dulciuri de casa? Cu siguranta retetele pastrate de-a lungul timpului, traditionale sunt cele mai gustoase, dar si umpluturile pentru patiserie de la Duro sunt acel ingredient secret pentru cea mai buna prajitura. Cu branza de vaci, ciocolata sau dulceata, sarate sau dulci, reprezinta unul dintre cele mai cunoscute si apreciate deserturi din perioada copilariei, dar care s-au pastrat de-a lungul timpului.


Fillingul termostabil de la Duro poate fi folosit ca umplutura pentru gososi. Daca si tie iti plac gososile la fel de mult cum iti placeau in copilarie, iti recomandam sa le mananci cu dulceata de prune, caise, capsuni, gutui, piersici sau visine, de la Duro.